Loading...
Testimonials – Wat andere vrouwen zeggen 2018-03-30T21:34:21+00:00


Gemiddeld  4.78
 op een totaal van 296 beoordelingen
5 Stars
 
236
4 Stars
 
56
3 Stars
 
4
2 Stars
 
0
1 Star
 
0

Anja uit Oegstgeest
Testimonial Thermografie Amsterdam
11 juni 2018

Vind het zeer prettig om door Birgitte het onderzoek te laten doen
voelt vertrouwd en ben altijd weer blij als ik de deur uitga met de mededeling dat alles goed is

Mariette uit Lanaken
Testimonial Thermografie Amsterdam
11 juni 2018

Fijne en ontspannen ontvangst, zeer goed advies; Birgitte neemt de tijd en stelt je op je gemak, ze heeft begrip voor alles.
Ik ben overtuigd van een even goede en zorgvuldige begeleiding in geval van minder goed nieuws.

Karin uit Heerhugowaard
Testimonial Thermografie Amsterdam
11 juni 2018

Wat ik als heel fijn ervaren heb is dat er tijd voor je is, dat je een duidelijke uitleg krijgt van wat je kan verwachten en wat er gaat gebeuren.
Dit op het gebied van wat er op de foto's te zien (kan) zijn en wat dit in kan houden maar ook welke tijdlijn er is en hoe je de resultaten krijgt.
Heel vrouwvriendelijk en geen enkel moment ongemakkelijk.

Carla uit Almere
Referentie Thermografie-Amsterdam
11 juni 2018

Birgitte is heel duidelijk begaan met haar werk. Ze neemt de tijd en geeft veel informatie en duidelijke toelichting.

Ik kan haar zeker aanraden.

 

Joyce uit Groningen
Testimonial Thermografie-Amsterdam
5 juni 2018

Ik vind het fijn om veranderingen in mijn lichaam bij te houden. Thermografie kan mij dat bieden. Ik hoop op deze manier zorgwekkende veranderingen vroegtijdig te kunnen ontdekken.

Fijn dat er alle tijd wordt genomen en mee gedacht wordt in gezondheidsvragen.

Fenna uit Kloosterburen
Testimonial Thermografie Amsterdam
4 juni 2018

Een extra aanvulling, naast de ziekenhuisbezoeken .
Het geeft me een veilig gevoel dat er met een andere techniek naar mijn borsten en omgeving wordt gekeken. Duidelijke uitleg en altijd snel een antwoord op een mail !

Marian uit Delft
Testimonial Thermografie-Amsterdam
4 juni 2018

Blij dat ik bij jou gekomen ben en je met een originele echte medische camera werkt. Ik had er namelijk veel vragen over nadat ik elders ook geïnformeerd had naar thermografie. Birgitte werkt als enige in Nederland met een speciale camera voor het maken van thermische foto's van het lichaam. Deze worden uitgelezen met speciale software door zeer ervaren artsen op 1 honderdste graad nauwkeurig waarin elke pixel een meeting is waardoor er geen drift kan ontstaan (beetje ingewikkeld, ik heb het door mijn man nog eens uit laten leggen)

Daarnaast is Birgitte heel kundig nauwkeurig en heeft ze zo veel kennis van het lichaam.

Spijtig om te zien hoe misleidend en concurrerend je collega's zijn.

Thanks!!!

Anomiem
Referentie Thermografie-Amsterdam
1 juni 2018

Cisca uit Amsterdam
Testimonial Thermografie Amsterdam
25 mei 2018

Voor mij belangrijk dat thermografie niet schadelijk is, en daarbij geheel pijnloos.

Natalja van Weerlee uit Niebert
Testimonial Thermografie Amsterdam
25 mei 2018

Ik heb goede ervaring met deze afspraken, het verloopt heel plezierig en je krijgt altijd goede tips en antwoorden op je vragen.

Eliza uit Purmerend
Testimonial Thermografie-Amsterdam
25 mei 2018

Thermografie is voor mij preferente zorg. Liever voorkomen dan genezen is dan ook mijn motto. Bij thermografie Amsterdam krijg je naast alle informatie over de thermografie zelf ook aanvullende informatie over gezondheid en welzijn. Daarnaast bevalt mij de persoonlijke aandacht en tijd die er in gestoken wordt en in de haastige tijd waar we nu in leven is dat een zeer fijne bijkomstigheid.
Thermografie is voor mij preferente zorg. Liever voorkomen dan genezen is dan ook mijn motto.
Bij thermografie Amsterdam krijg je naast alle informatie over de thermografie zelf ook aanvullende informatie over gezondheid en welzijn.
Daarnaast bevalt mij de persoonlijke aandacht en tijd die er in gestoken wordt en in de haastige tijd waar we nu in leven is dat een zeer fijne bijkomstigheid.

Nelly van Tongeren uit Heerlen
Referentie Thermografie Amsterdam
25 mei 2018

Alles SUPER.

Karlie uit Apeldoorn
Referentie Thermografie Amsterdam
25 mei 2018

Bij met het onderzoek bij je. Blij met de warme en persoonlijke benadering.
Wat heb ik veel van je geleerd.  Je kennis is echt UNIEK 🙂
Dit zou iedere vrouw moeten doen lang voor hun 50ste.

Thanks!

Marion uit Apeldoorn
Referentie Thermografie Amsterdam
25 mei 2018

Ik ben blij met deze methode omdat het op een vrouwvriendelijke manier een beeld geeft van signalen die het lichaam geeft als er een disbalans ontstaat.
Dat dit in een vroeg stadium opgemerkt kan worden. En indien nodig verder onderzocht kan worden.
Ook is het fijn dat er een persoonlijk beeld wordt waargenomen.
Geen mens is immers hetzelfde.

BM uit Laren
Referentie Thermografie Amsterdam
25 mei 2018

Ik ervaar de thermografie als zeer prettig.
Ik kom jaarlijks.
Er is genoeg ruimte om vragen te stellen ook na ontvangst van het rapport.
Gisteren werd zichtbaar hoe mijn lijf was opgeknapt na een stressvolle periode.
Bijzonder om te zien!

Marja uit Zevenhoven
Referentie Thermografie- Amsterdam
25 mei 2018

Als extra borst controle naast de controle in de bus of Z-H is dit een heel fijne en veilige controle.
Geen pijn en geplet van de borsten maar met respect werd ik behandeld.
Ik ben op een heel prettige manier geholpen.

Roos uit Lekkerkerk
Referentie Thermografie Amsterdam
25 mei 2018

Heel vriendelijk en er wordt alle tijd genomen voor het maken van de foto's. Van te voren een leuk gesprek en daarna ook.

Brigitte uit Heemskerk
Referentie Thermografie Amsterdam
25 mei 2018

Fijn om weer even een controlemoment te hebben.

Tips te krijgen en de uitgebreide keuzes in testen zijn een waardevolle aanvulling.

Philomene uit Landgraaf
Testimonial Thermografie-Amsterdam
25 mei 2018

Een pijnloze scan. In een betrouwbare omgeving. Er wordt voldoende ruimte gegeven om eventuele vragen te stellen.

Fleur uit Amsterdam
testimonial Thermografie-Amsterdam
24 mei 2018