Testimonials – Wat andere vrouwen zeggen 2018-01-29T23:51:23+00:00


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 203 beoordelingen
5 Stars
 
166
4 Stars
 
34
3 Stars
 
3
2 Stars
 
0
1 Star
 
0

Monique
Spijkenisse
9 februari 2018

Zo aangenaam verrast! Zo veel meer dan thermografie alleen 🙂 Mijn trip naar AMSTERDAM meer dan waard.
Dank je voor alle informatie Birgitte en tot over drie maanden.

Angela
Arnhem
9 februari 2018

Thermografie is een prettige manier om jaarlijks je borsten te laten controleren. Het gebeurt in een rustige ontspannen sfeer met goede uitleg. Het is heel fijn dat Birgitte de tijd voor je neemt en ook nog aanvullende adviezen geeft op allerlei vlakken van gezond leven.

Lucie
Veenendaal
9 februari 2018

Thermografie geeft mij een beeld van de conditie van mijn borsten en spiertonus. Naar aanleiding hiervan ontvang ik gericht advies om eventuele zaken te verbeteren door het gebruik van orthomoleculaire supplementen (zoals magnesium bijvoorbeeld). Het geeft gedurende opeenvolgende rapportages (met tussenpozen van 1 jaar) veranderingen in beeld en in medische toelichting weer. Vertrouwenswekkend.

Connie
Amsterdam
7 februari 2018

Thermografie geeft zo veel meer nuttige informatie over je gezondheid in het algemeen. Birgitte weet dit ook heel goed uit te leggen. Ze geeft dan ook aan dat borstgezondheid iets is van het gehele lichaam.
Zou willen dat ik haar 10 jaar geleden had ontmoet.
Waarom wachten tot ze iets vinden op een mammografie??

Angela
Amsteveen
7 februari 2018

Zo DANKBAAR en blij dat ik met jou kennis en hulp van mijn maagzuurremmers, cholesterol en hoge bloeddruk medicatie af ben!!
Heb me in geen jaren zo goed gevoeld 🙂

Marys
Amersfoort
7 februari 2018

Ik vind borstthermografie echt een aanrader. Sinds drie jaar doe ik jaarlijks dit preventieve onderzoek en is daarnaast de orthomoleculaire kennis van Birgitte een belangrijke aanvulling.

Corrie
Garyp
6 februari 2018

Prettige ontvangst en goede uitleg

Ik ben me er van bewust, dat als het onrustig is alsnog een mammografie nodig is.

Hilda
Leeuwarden
5 februari 2018

Thermografie: een prettige, pijnloze methode. Je wordt goed geïnformeerd en vriendelijk ontvangen.

Sjoukje van Schaik
Ried ( Frl)
5 februari 2018

Het is prettig om jaarlijks een controle te hebben op een preventieve en zachte manier, dat voorkomt voor mij stress en pijnlijk onderzoek. Alles wordt goed bijgehouden en op veranderingen gecontroleerd. Prettig, pijnloos en persoonlijk.

Trudian
Nieuw Vennep/Nordhorn
1 februari 2018

Al jaren een prima ervaring. Kan het iedere vrouw aanraden

Paula
Amsterdam
26 januari 2018

Zo blij dat ik weer bij je ben geweest. Wat doe jij je werk met veel enthousiasme en kennis, GEWELDIG!
Ik heb weer een hoop geleerd.

Laura
Limmen
26 januari 2018

Erg blij met deze vorm van onderzoek! Super relaxed in vergelijk met Mammografie, ik ervaarde totaal geen stress, dat vond ik echt fijn! Een hele andere vorm van en niet met elkaar te vergelijken, zeker fijn om deze insteek te ervaren en deze vorm van preventie toe te voegen.

Merelin Martina
Amsterdam
25 januari 2018

Ik dacht dat ik alleen de thermografie kon doen daar maar wat een geruststelling om al die andere testen en allerlei supplementen om het lichaam beter te ondersteunen allerlei boeken om je wegwijs te maken met het beter voorbereiden en weetjes aangaande het eten.
Super!! Ik ben nog steeds onder de indruk!!

Sandra
Etten Leur
25 januari 2018

Ik vind het belangrijk om preventief met mijn gezondheid om te gaan. Voor orthomoleculair advies en thermografie ga ik daarom al jaren naar Birgitte vanwege haar enorme kennis. Je wordt hartelijk ontvangen en alles wordt goed uitgelegd. Mijn controle afspraak voor 2019 is al gepland.

Nelly
Noordwijk
25 januari 2018

Prettige ervaring; goede en duidelijke uitleg en prettige sfeer. Je voelt je helemaal op je gemak.

Anke
Alkmaar
25 januari 2018

Ik ben zo blij met jullie onderzoek omdat dit preventief is daar ben ik super blij om.

Tamara van Blijswijk
Moordrecht
25 januari 2018

Een fijn ontvangst met voldoende tijd voor uitleg en adviezen.

Nellie
Nieuwkoop
25 januari 2018

Kreeg rustige, goede uitleg en aandacht, en dat er daarna geen pijnlijk en gevaarlijk stralingsonderzoek nodig was, was een verademing.
En passant tijdens de foto opnames, werd er een spierknobbel tussen de schouderbladen opgemerkt, toch mooi meegenomen......

Lucy
Almere
25 januari 2018

Het was heel duidelijk allemaal. Alles wordt goed uitgelegd. Ook als je zelf vragen hebt.

M.Kok
Heemstede
24 januari 2018

Ik was voor de eerste keer voor de thermografie. De hele procedure is rustig en zeer uitgebreid uitgelegd. Daarnaast kreeg ik ook nog diverse waardevolle tips mee voor een gezonder leven.

Esther
ALKMAAR
24 januari 2018

Goed bereikbaar met de auto.
Vriendelijk en goede uitleg.
Zeker tevreden!

Gerda
Vaassen
24 januari 2018

Thermografie is voor mij een uitkomst. Op deze wijze worden borstontstekingen (vroeg) tijdig gezien en Birgitte heeft mij van veel waardevolle info voorzien!

Aagje
VOLENDAM
23 januari 2018

Het is mijn eerste keer dat ik bij U ben geweest voor thermografie te laten maken van mijn borsten. Alles was nieuwe voor mij. Het is allemaal op een ontspannen manier gegaan.

Marjolein
Baarn
19 januari 2018

Ik voelde me echt op mijn gemak. Alle onderdelen van de thermografie werden duidelijk uitgelegd en ik kreeg tips om mijn gezondheid te verbeteren.

Anne
Noordwijk
18 januari 2018

Na behandeling van borstkanker zou ik nooit zomaar meer een mammografie laten maken, ik vind het levengevaarlijk. Een echo in combinatie met thermografie geeft mij meer een geruststelling. Wel lastig vind ik het om iedere keer in het ziekenhuis uit te leggen waarom ik alleen een echo wil omdat zij andere richtlijnen hebben. Ik zeg dan altijd dat ik heel nauwkeurig mijn eigen borsten controleer en ik heel bang ben voor de pijn van een mammografie na alle behandelingen.

Conny
Schelluinen
18 januari 2018

Prettige behandeling. Duidelijke uitleg.

Hanneke
Lansingerland
16 januari 2018

Voor het vierde jaar op rij heb ik Birgitte Brouwer/Thermografie Amsterdam bezocht. In een ontspannen omgeving word ik keer op keer geholpen, wordt er tekst en uitleg gegeven en is er ruimte om vragen te stellen.

Martje
Olst
16 januari 2018

Deskundige en zeer vriendelijke begeleiding door Birgitte
Ook uitstekend advies over supplementen!

Ans
Nijmegen
13 januari 2018

Ik laat jaarlijks een thermografie maken, dit naast de reguliere controles na de borstkanker. Het is een pijnloos onderzoek, het geeft extra informatie over eventuele afwijkingen in mijn borsten in een vroeg stadium. Ik denk dat ik hierdoor het meest volledige beeld krijg over de status van mijn borsten en dat geeft rust.

May
Wijk bij Duurstede
12 januari 2018
Amber
GOSPORT
12 januari 2018
Thea
IJlst
11 januari 2018

Goed contact. Duidelijke uitleg. Relaxte sfeer. Er wordt ruim de tijd voor je genomen en er is tijd om vragen te stellen.

Lorien
Naxos
11 januari 2018

Een betere methode om borsten te laten onderzoeken omdat er naar het allereerste stadium wordt gekeken en ook omdat het fysiologisch gericht is en niet pathologisch dus wordt er ook naar andere oorzaken gekeken. Het kijkt meer naar het geheel. En je wordt ruim van te voren gewaarschuwd als er echt iets aan de hand is. Je blijft zoals Birgitte het zo mooi zegt voor de kar lopen.

Rina vd Meulen
Ureterp
9 januari 2018

Hele prettige onderzoeksmethode om veranderingen op te sporen.
En ook de aanvullende tests die jullie aanbieden zijn erg nuttig. Zorg voor je hele lijf en daar is thermografie een heel belangrijk onderdeel van.

Corrie
Bolsward
8 januari 2018

Een goede en pijnloze manier van borstonderzoek. Goede uitleg ontvangen. Er is ruimte voor vragen.

Yvonne
Schiedam
5 januari 2018

De thermografie vind ik prettig omdat je daarmee mogelijke onrustige cellen, eerder kan signaleren. Daarbij wordt er holistisch meegedacht en kan je ook direct (bloed) waarden laten checken die meestal niet in een gewoon bloedonderzoek meegenomen worden.

Angela
Rosmalen
16 december 2017

Ik vind thermografie een prettige manier voor een jaarlijkse borstcontrole. Birgitte neemt de tijd om goed in kaart te brengen wat je nodig hebt en geeft zinvolle (voeding's) adviezen. Ik rij er jaarlijks graag voor naar Amsterdam!

Anja
Oosterhout
16 december 2017

De warme ontvangst, de persoonlijk aandacht, ik ben zo blij dat Birgitte op mijn pad is gekomen, op het goede moment. Dat was geen toeval, dat viel mij toe. Dankzij haar bemoeienis ben ik weer op de rails. Daar ben ik haar heel dankbaar voor.

Therese Bravenboer
Barneveld
16 december 2017

Ik ben heel blij met de jaarlijkse controle van mijn borsten door Thermografie. Ik hou op deze manier mijn borsten, die gevoelig zijn voor cysten, op een vrouwvriendelijke manier onder controle.

Annemieke Verhorst-Lemsom
Hoofddorp
16 december 2017

De uitslag van de thermografie én de uitleg daarbij gaf mij enorm veel geruststelling, waardoor mijn klachten zo goed als verdwenen. Ook de aanvullende tips voor wat betreft vitaliteit en preventie heb ik als heel waardevol ervaren.

Margreet
Veenendaal
14 december 2017

Ik heb gevoelige borsten en daarom enorm angstig voor de pijn van een mammografie.
Aan de andere kant komt borstkanker best vaak voor en daarom heb ik voor een thermografie gekozen. Voor mij is dit de manier om meer over mijn borsten te weten te komen. Geen enkel onderzoek is 100% betrouwbaar maar thermografie is een goede graadmeter. Alles werd duidelijk uitgelegd. Ik ben zeer tevreden.

Ilona
Hazerswoude
14 december 2017

Het is een vrouwvriendelijke pijnloze behandeling.
Met een goede informatieve begeleiding van Birgitte

Marja
Zeewolde
13 december 2017

Thermografisch onderzoek bevalt mij heel erg goed. De manier waarop Birgitte begeleid is heel prettig. Ik ben er erg blij met deze jaarlijkse controle

Iva
WEESP
12 december 2017

Plezierige manier voor onderzoek borsten.

Jolanda
Badhoevedorp
12 december 2017

Op rustige wijze wordt alles je uitgebreid uitgelegd. Birgitte neemt echt de tijd voor je.

Charlotte
Den haag
12 december 2017

Relaxte omgeving.
Heb me geen moment ongemakkelijk gevoelt

Marian
Almere
8 december 2017
Fokje
Drogeham
6 december 2017
Thea
Assen
6 december 2017

Voor mij is thermografie een een prettige manier om de gezondheid van mijn borsten te volgen. En als er veranderingen zijn kan ik daar op inspelen. Het geeft mij een goed gevoel om eens per jaar mijn borsten te laten screenen en een advies te krijgen.

Elisabeth
6 december 2017

Omdat ik nogal grote borsten heb (Cup G/H) is deze methode van onderzoek een verademing!
Het thermografisch onderzoek voelde goed, het enige min puntje is dat je de kosten zelf moet betalen maar dat heb ik er graag voor over.
Luister naar je gevoel.

Jenny
Rotterdam
2 december 2017

Ik ben erg blij dat ik drie jaar geleden deze aanvullende onderzoeksmethode ontdekt heb. Birgitte is, en werkt, prettig en vakkundig in een ontspannen sfeer op een goed bereikbare locatie in Amsterdam. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een aanvullende onderzoeksmethode.

Ella
Uitdam
26 november 2017

Zeer prettig persoonlijk contact en duidelijke uitleg. Zo fijn!

Jannie
Alblasserdam
24 november 2017

Een heldere uitleg over wat wel en wat niet naar voren komt bij een Thermografie.
Je weet precies waar je aan toe bent.

Jeannette
Hendrik Ido Ambacht
24 november 2017

De thermografie is pijnloos, totaal niet vervelend. Er is een zeer goede begeleiding met tips en gezondheidsadviezen. Je kunt evt. nog andere testjes laten uitvoeren.
Kortom, ik ben er heel blij mee!!!!!

Koos
Naarden
21 november 2017

Ik ben erg blij met de zorgvuldige analyse van mogelijke ontstekings-haarden d.m.v. het thermografisch onderzoek.

Melissa
Utrecht
19 november 2017

Zeer tevreden.

Nicolette
Velserbroek
19 november 2017

Zorgen voor je lichaam en je borsten om die zo gezond mogelijk te houden. Goede adviezen. De aanvullende onderzoeken zijn ook de moeite waard. Er wordt rustig de tijd voor je genomen en je kunt je vragen stellen.

Anja
Amsterdam
19 november 2017

Prettig om mee te kijken met de foto’s, het geeft je direkt inzicht in aandachtspunten. Birgitte geeft daarnaast fijn advies zonder opdringerig te zijn.

Heidi
Weteringbrug
17 november 2017

Voor mij is het een aanvulling op de maandelijkse zelf controle van mijn borsten!
Het geeft mij meer inzicht over mijn borsten!

Ine
Brielle
17 november 2017

Het bezoek voor de thermografie heeft mij een goed gevoel gegeven. Er wordt goed uitgelegd over de werking ervan.

Hanneke
Rhenen
17 november 2017

Het is zeer fijn om op deze manier (mede) een controle te hebben over de gezondheid van mijn borstweefsel. Daarnaast weet Birgitte ook veel over de biochemie in het lichaam en kan ondersteunen en helpen met het hele lichaam gezond en sterk te houden. Bedankt Birgitte!

Annemiek
Barsingerhorn
17 november 2017

Fijn idee om op een andere manier de borsten te controleren, zodat je veranderingen in de cellen vroegtijdig kunt waarnemen.

Lizet
Reusel
12 november 2017

Een prettige manier van controle vooral als je veel klierweefsel hebt.

Claudia
VELSEN-ZUID
12 november 2017

Daar een mammografie voor mij zeer pijnlijk is heb ik besloten voor thermografie. Ik weet dat het geen vervanging is.
Naar mijzelf toe heb ik dan toch het gevoel dat ik in de gaten wordt gehouden, op de preventie van borstkanker. Helemaal geen controle is voor mij geen optie.
Het is pijnloos, ze neemt de tijd, en geeft tips om vragen te beantwoorden.

Claudia

Lidewij
Wageningen
12 november 2017

Het bewust bezig zijn met (borst) gezondheid geeft mij het gevoel zèlf aan het roer te kunnen staan. Voeding als medicijn bv en zelf verantwoordelijk zijn voor je lichaam, dàt wordt in deze praktijk ondersteund.

Jolanda
Ede
11 november 2017
Corrie Haagsma
Garyp
10 november 2017

Fijne ontvangst in zeer prettige rustgevende wachtruimte,
Goede uitleg en het maken van de foto's wordt op rustige respectvolle manier gedaan.

Karin Schluter –
Enkhuizen
10 november 2017

Snel, goed advies en een goede aanvulling voor borstonderzoeken.

Tanja
De Kwakel
10 november 2017

Het is een prettige manier om activiteit in een deel van je lichaam in de gaten te houden. Daarnaast is het een jaarlijkse reminder om he scherp te houden t.a.v. je gezondheid.

Sieta
Leek
8 november 2017

Deze methode geeft een goed inzicht over hoe jou gezondheid ervoor staat.

Marja
Dordrecht
6 november 2017

De ontvangst was vriendelijk en informeel. Zo ook de wachtruimte en op het toilet brandden zelfs kaarsjes. Eerst kreeg ik uitgebreide uitleg over vitaminen en mineralen, waarbij een paar tips waarmee ik mijn voordeel kan doen.
De thermografie zelf bestond uit het nemen van een heleboel "opnames" (ik weet het juiste woord niet) vanuit diverse hoeken. Het hele bezoek aan het Centrum heb ik als zeer vrouwvriendelijk ervaren. Ook de website van het centrum vind ik heel informatief en gedetailleerd. O.a. de aanwijzingen voor de route en het parkeren.

Lucy
Perugia, Italy
6 november 2017

I had a very interesting talk with Birgitte about my health in general and in particular on how to prevent illness using natural remedies when possible. I especially liked how personalized her approach is, adapting advice according to my specific needs.

Norma
Hilversum
6 november 2017

Ik raad alle vrouwen aan om te over wegen deze methode voor borst controle te ondergaan. Het is meer een gevoel van algemeen zorg specifiek gericht op de vrouw. Het is zeer comfortabel. Absoluut geen pijn, geen beschadiging van weefsel. Ik vind ‘t heel leerzaam en krijg het gevoel dat ik meer controle over mij lichaam heb. Brigitte is zeer zorgvuldig en bekwam.

Ria van den Brink
Amsterdam
5 november 2017

Als aanvulling op mammografie heel fijn, niet belastend voor het borstweefsel!
Preventief geruststellend onderzoek en advies mbt leefstijl en voeding.

Marianne
Winterswijk
3 november 2017

Deze manier van onderzoek is prettig. Ook de voorlichting is goed. Vooral de tips over voedingssupplementen. Ze hebben veel tijd voor je.

Mercedes Arnau
Oostvoorne
3 november 2017

Het derde bezoek welk ik aan Thermografie Amsterdam heb afgelegd heeft mij wederom een diepe geruststelling in mijn keuze gegeven. Vanaf het moment van binnenkomst wordt je omringd met een fijne entourage die je direct op je gemak stelt. Birgitte is doortastend in haar vragen en weet je heel goed te observeren. De behandeling is uiterst secuur en vrouwvriendelijk. Een ware aanrader!

T
Apeldoorn
3 november 2017

Afspraak verliep op prettige wijze. Ik voelde me erg op mijn gemak. Daarnaast ook veel advies over voeding, supplementen etc. Zeer tevreden!

Morena
Amstelveen
3 november 2017

Fijn dat er naast de traditionele methodes ook een pijnloze thermo foto gemaakt kan worden ter controle van mijn borsten. Een goed gevoel dat ik dit zelf kan inplannen.

Monique
Kaag en Braasem
2 november 2017

Warm persoonlijk ontvangst al bij de voordeur.
Prettige sfeer in de praktijkruimte.
Hierdoor voel je je snel op je gemak.
Er wordt uitgebreid de tijd genomen voor het onderzoek ook om alle vragen te beantwoorden.

Astrid
Rijssen
2 november 2017

Een weinig belastend onderzoek, dat een goed beeld geeft van de doorbloeding van de borst en je op het spoor kan zetten van afwijkingen

Jolanda
Kamperland
2 november 2017

Drie jaar geleden ben ik via de Energieke Vrouwenacademie van Marjolein Dubbers bij Birgitte terechtgekomen. Thermografie is voor mij een fijne manier om jaarlijks te controleren of er iets in mijn borsten verandert. Het mag dan wellicht niet worden gezien als vervanging van mammografie, maar voor mij voelt het als een gezondere en fijnere manier van controle. Birgitte neemt de tijd voor je, ze luistert en ze weet veel over een gezonde leefwijze.

Ankie
Ten Boer
3 oktober 2017

Mijn ervaringen bij Thermografie Amsterdam zijn er prettig. Je wordt er heel vriendelijk ontvangen en gelijk op je gemak gesteld. Het onderzoek zelf is heel ontspannen, je merkt er gewoon niets van. Op afstand worden de foto's gemaakt. Natuurlijk kan niet alles met de thermografie worden ontdekt, maar datzelfde geldt voor de mammografie. Van belang blijft gewoon alert te zijn op wijzigingen zodat je gelijk aan de bel kunt trekken. Ik kan iedereen de thermografie aanbevelen.

Anke
Noordwolde
3 oktober 2017

Ik zou anderen Thermografie-Amsterdam aanraden

Veronica
Mantgum
3 oktober 2017

Aanrader!

Anke
Noordwolde
3 oktober 2017
Ria. K
Enschede
2 oktober 2017

Aanrader!

Conny
Schelluinen
29 september 2017
Biljana
Leiden
29 september 2017
Maloush
Amsterdam
28 september 2017

Birgitte heeft heel veel kennis van natuurgeneeswijzen en geeft naast de thermografie zelf veel adviezen

Mirella. B
Amsterdam
28 september 2017

TOP:
- De tijd die er genomen wordt voor iemand.
- Ik was deze keer te verhit. Mocht een half uurtje wachten en daarna werden de foto's opnieuw gemaakt.
- de uitgebreide bibliotheek in de wachtruimte
Nog nadrukkelijker het belang van rustig en koel binnenkomen.

Sandra
Hoogvliet
28 september 2017

Ik voel me altijd super opgelucht dat ik daar mag komen.

Nicole
Gouda
28 september 2017

Advies en begeleiding in een rustige sfeer op een prettige plek.

Ina
Zandvoort
28 september 2017

Aanbeveling!

Lilian
Enter
27 september 2017

Je wordt ontvangen in een mooie ambiance. Brigitte werkt heel professioneel en is heel kundig, Je wordt goed geïnformeerd over gezondheid en hoe die evt. te verbeteren.

Susan
Voorburg
26 september 2017

Op verschillende momenten krijg je de gegevens wat wel/niet te doen voorafgaand aan de afspraak. Deze zijn niet gelijk. Met name over het wel of niet gebruiken van crème op de dag van de afspraak.
Geldt overigens geheel geen crème die dag? Dus ook geen dagcrème? En make-up?

Irma
Amsterdam
24 september 2017

Ik had op de foto een warmteplek rond mijn rechter nek, en bij de 2e foto kennelijk ook; daarna realiseerde ik me dat ik een zware handtas rond die schouder droeg onderweg naar de afspraak. dat zou het kunnen verklaren. Misschien handig om te vermelden en volgende keer denk ik erom niets zwaars om mijn schouders te dragen.

Monique
Amsterdam
24 september 2017

Thermografie is voor mij een manier om aanvullende informatie te geven over mijn borsten. Het is een andere blik die toevoegt. Fijn!

Francis
Hoorn
22 september 2017

Ik zou u anderen zeker Thermografie-Amsterdam aanraden als een preventief aanvullend onderzoek

Marieken
Lage-Vuursche
21 september 2017

Ik zou graag meteen een mogelijkheid hebben om een echo te laten maken.

Marja
Papendrecht
21 september 2017

Na een aantal keer in Gouda geweest te zijn moest ik nu naar Amsterdam voor mijn thermografie.
Hoewel ik, zoals ik het altijd noem, geografisch dislectisch ben, was het makkelijk te vinden. Ik vind het ook heel fijn om in de buurt je auto kwijt te kunnen.
En Birgitte is natuurlijk een heel leuke en fijn mens waar je ook met vragen terecht kunt. En niet geheel onbelangrijk, je voelt niets van een thermografie!

Carolina
Soest
19 september 2017

Ik vond het een prettige ervaring met duidelijke uitleg en fijn dat ik naderhand de informatie en resultaten gemaild krijg.

Leonie. L
Voorschoten
17 september 2017

Zeer prettige omgeving om je borsten preventief te laten controleren.
Ik vind het een fijne sfeer bij jullie.

Michèle
Rotterdam
17 september 2017

Ik zou anderen thermografie aanraden als een preventief aanvullend onderzoek.

Jacqueline
Marsberg-Oesdorf
17 september 2017

Ik zou thermografie aanraden

Eva
Leiden
16 september 2017

Duidelijk vermelden dat het invullen van het formulier niet nodig is voor de vervolgafspraak na 3 maanden. (Scheelt een boel tijd!).

Sabine
Eindhoven
16 september 2017

De jaarlijkse afspraak bij Birgitte in Amsterdam is iets waar ik naar uitkijk en waar ik energie van krijg. Het is zo veel meer dan thermografische foto's maken. Birgitte weet ontzettend veel en heeft goede tips. De gesprekken zijn altijd erg plezierig. Dank je wel, Birgitte! Groetjes, Sabine

Velsen-Zuid
15 september 2017

Er wordt op een fijne, rustige manier gewerkt. Er is aandacht voor jou achtergrond en situatie. De thermografie gaat vlot, de ruimte is prettig. De uitgebreide uitslag en foto's krijg je per mail toegestuurd. Maar een mondelinge uitleg is altijd mogelijk.

Alkmaar
15 september 2017

Ik ging met een open mind heen, wist van de thermografie's opnames, maar het totaal met bloedonderzoek, eiwit en K2 onderzoek heeft mij verrast en ik ben er heel blij mee dat ik nu weer beter op de hoogte ben wat er in mijn lichaam gebeurd en wat is er aan kan doen.

Wassenaar
15 september 2017

Thermografie is een aanvullend onderzoek naast uw eigen borstonderzoek, start er indien mogelijk zo jong mogelijk mee.

Zandvoort
15 september 2017

Een hele fijne praktijk waar heel rustig wordt verteld wat je o.a. kan doen om gezonder te leven. Thermografie is een fantastische en pijnloze manier om de borsten te onderzoeken. Zeker een aanrader, ook de testen die men erbij kan doen.

Sonja
Velsen-Zuid
15 september 2017

Er wordt op een fijne, rustige manier gewerkt. Er is aandacht voor jou achtergrond en situatie. De thermografie gaat vlot, de ruimte is prettig. De uitgebreide uitslag en foto's krijg je per mail toegestuurd. Maar een mondelinge uitleg is altijd mogelijk.

Anke
Alkmaar
15 september 2017

Ik ging met een open mind heen, wist van de thermografie's opnames, maar het totaal met bloedonderzoek, eiwit en K2 onderzoek heeft mij verrast en ik ben er heel blij mee dat ik nu weer beter op de hoogte ben wat er in mijn lichaam gebeurd en wat is er aan kan doen.

Ellen
Wassenaar
15 september 2017

Thermografie is een aanvullend onderzoek naast uw eigen borstonderzoek, start er indien mogelijk zo jong mogelijk mee

Nicoline
Zandvoort
15 september 2017

Een hele fijne praktijk waar heel rustig wordt verteld wat je oa kan doen om gezonder te leven. Thermografie is een fantastische en pijnloze manier om de borsten te onderzoeken. Zeker een aanrader, ook de testen die men erbij kan doen.

Annemieke
Hoofddorp
14 september 2017

Voelt als thuiskomen.
Het voelt allemaal wel erg commercieel. En misschien is dat alleen maar wennen hoor, dus niet per sé negatief.

Lennie
Velp
14 september 2017

Bij Thermografie Amsterdam is er alle aandacht voor je, krijg je naast borstonderzoek ook tips mee voor een gezonder leven.
Aanrader als je gezondheid je lief is!

Akke
Akmarijp
14 september 2017
Anja
Hergaarden
14 september 2017

Aanbeveling!

Marja
Blaricum
13 september 2017

De thermografie en het gesprek worden duidelijk doorgesproken. Fijn om te weten dat je gehoord wordt en goed advies krijgt.

Elske
Leiden
13 september 2017

Birgitte hanteert een prettige persoonlijke benadering, gepaard met goede adviezen en duidelijke uitleg. Heel fijn.

Ramona
Rotterdam
10 september 2017

Ik ben zeer blij met de adviezen die ik krijg om de spanningen in mijn lichaam te verminderen. Het consult is heel persoonlijk en je krijgt een duidelijke uitleg van wat ze zien op je foto's.

Anne
Soest
9 september 2017

Borstonderzoek verbinden met algehele gezondheid, voeding en kennis is wat ik hier krijg. Ik ben ook meer dan mijn borsten 🙂
Dank voor de professionele aanpak.

Monique
Haarlem
8 september 2017

Goede voorlichting. Fijne ontspannen sfeer.

Jeannete
Leek
5 september 2017

Wordt bijzonder goed geïnformeerd over je gezondheid en krijgt veel tips hoe deze nog te verbeteren. Ook over hoe je je borsten kunt onderzoeken en lymfeknopen kunt masseren.

Joanna
Almere
3 september 2017

Fijn ontvangen in een ontspannen sfeer. Dit had ik jaren eerder moeten doen!

Maria
Rotterdam
2 september 2017
Iza
De Meern
28 augustus 2017
Petra
Barneveld
28 augustus 2017
Laurie
Maasdam
26 augustus 2017

Brigitte neemt zeer uitgebreid de tijd voor je. Legt veel uit en heeft een brede kennis van zaken. De foto's worden je later met een rapport en duidelijke uitleg toegestuurd. Wat prettig is, is dat ze zelf een rust uitstraalt. Dit zorgt ervoor dat je je snel als cliënt vertrouwd en begrepen voelt.

Jolanda
Badhoevedorp
25 augustus 2017
Charlotte
Den Haag
25 augustus 2017

Bij aankomst was het makkelijk om te parkeren. Ik werd netjes ontvangen door een mevrouw.
Het liep allemaal vlot en ik heb genoeg informatie gekregen

Nelleke
Nieuwkoop
24 augustus 2017

Zo belangrijk andere vrouwen te laten weten dat thermografie gelukkig hier in Nederland wordt aangeboden. Veel aandacht voor lifestyle en advies

Anne-May
Krimpen aan den IJssel
20 augustus 2017

Heb de afspraken heel positief ervaren, de rust waarin alles wordt uitgelegd, de manier van het maken van borstfoto's zo "simpel". Zal het iedere vrouw aanraden.

Odette
Den Haag
19 augustus 2017

Thermografie biedt voor 90% zekerheid. Net als mammografie. Dit laatste wordt nooit gemeld!
Thermografie is pijnloos en vrouwvriendelijk.

Hanneke
Maria Hoop
18 augustus 2017
Therese
Barneveld
18 augustus 2017

Aanbeveling!

Eefje
Castricum
18 augustus 2017

Ik had mijn eerste afspraak bij Thermografie Amsterdam. Werd zeer behoorlijk geïnformeerd over wat thermografie wel en niet kan ten opzichte van de mammo. Ook werd ik geïnformeerd over hoe ik eventuele supplementen zou kunnen uit proberen en waar ik op moet letten. Dat ga ik nu uitproberen... Al met al kwam een en ander goed op me over. Ik het tot dusver een uitstekende ervaring. Die pas afgerond is na de tweede afspraak wat mij betreft.

Marianne
Nistelrode
16 augustus 2017

Een persoonlijke benadering waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Een duidelijke uitleg over thermografie en voldoende tijd om vragen te stellen.
De thermografie geeft niet alleen informatie over de borsten maar ook over bijv. de schildklier. De orthomoleculaire kennis over supplementen en voeding is een mooie aanvulling voor een gezonde leefstijl als preventie.

Ana. B
Badhoevedorp
16 augustus 2017
Margreeth
Nunspeet
16 augustus 2017

Aanrader! Er wordt naar het hele lichaam gekeken.

Fransien
Zuidoostbeemster
14 augustus 2017

Wat weer een warm welkom, op deze nieuwe, prachtige plek!

Dank Birgitte, voor je goede advies, je mooie manier van werken en dat fijne gevoel, altijd serieus genomen te worden!

Daphne
Amsterdam
14 augustus 2017

Zeker een aanrader.

Marit
Hoevelaken
13 augustus 2017

Aanrader voor andere vrouwen.

Marenka
Limburg
12 augustus 2017

De Thermografie is een pijnloos preventief onderzoek in een mooie omgeving. Vriendelijke benadering van personeel. Goede adviezen

Simone
Schagen
12 augustus 2017

Birgitte neemt de tijd voor je, geeft goed advies, in een relaxte sfeer.

Marja
Ankeveen
12 augustus 2017

Ik zou andere vrouwen thermografie zeker aanraden.

Alejandra
Roosendaal
11 augustus 2017

Professioneel geluisterd en ook professioneel behandel, ik kwam thuis met een rustig en vertrouw gevoel.

Melissa
Utrecht
11 augustus 2017

Alles is goed geregeld.
Aanrader!

Brechthild
Wolvega
9 augustus 2017

Zeker een aanrader!

Yke
Valthe
8 augustus 2017

Er werken vriendelijke betrokken mensen, je wordt op een plezierige manier op je gemak gesteld zonder betutteling. Je krijgt een gedegen en duidelijke uitleg, ook over de verschillen tussen thermografie en mammografie

Berty
Ruinerwold
8 augustus 2017

Ik zou andere vrouwen thermografie zeker aanraden.

Wilma
Berlicum
7 augustus 2017

Tip. Bij de basischeck ook even de bloeddruk meenemen.

Mijn man heeft een uur op mij gewacht in de wachtkamer en miste het aanbod van een kop koffie.

Maria
Hellevoetsluis
6 augustus 2017

Ik vond het een prettige sfeer en fijn om zo rustig en duidelijk uitleg te krijgen.
ook was er voldoende tijd en ruimte voor mijn eigen vragen en ik kreeg ook diverse tips over nog gezonder eten/drinken/leven. Praktische tips waarmee ik meteen aan de slag ben gegaan. Heel nuttig en eigenlijk zou iedere vrouw dit zichzelf moeten gunnen..... onze auto's gaan wel elk jaar naar de garage voor controle en een beurt. Wij vrouwen zouden ook elk jaar een check moeten laten doen. en daarnaast weer goede info ter verbetering van onze leefstijl.

Marleen
Grootebroek
5 augustus 2017

Ik ging voor de eerste keer heen voor de thermografie en kon eerder doordat ik mij had aangemeld voor de last minutelijst. Ik kreeg zelfs nog een sms bericht of ik wist dat ze met werkzaamheden de A10 bezig waren. Heel attent van ze. Na de thermografie, die heel ontspannend was, had ik me aangemeld voor aanvullende onderzoeken. Deze vond ik ook heel waardevol. Weet nu ook waar ik op moet letten om mij nog beter te voelen!
Vond het al heel duidelijk en voelde me goed op mijn gemak.

Janny
Broek op Langedijk
4 augustus 2017

Ik of wij voelde ons meteen op ons gemak. Het was indrukwekkend de foto's te zien. Ook de spierspanning in mijn nek en schouders was voor mij een openbaring. Ik heb daar bijna altijd last van en de foto heeft mij een goed overzicht gegeven. Heel blij dat ik geweest ben.

Cindy
Düsseldorf
4 augustus 2017

Mijn ritje vanuit Düsseldorf was mijn bezoek aan Thermografie Amsterdam zeker waard. Van het moment dat de deur werd geopend, tot het moment dat ik ging was alles warm en hartelijk.
Bij Birgitte voel je je ook meteen op je gemak. Voor mij een prettige ervaring en zeker aan te raden.

Christel
Oeken
31 juli 2017

Aanrader voor andere vrouwen.

Vivian
Bergschenhoek
31 juli 2017

Ik heb mijn eerste afspraak achter de rug. Heel prettig gesprek over meer dan alleen detectie borstkanker gehad, de aanpak is holistisch, zoals het in mijn optiek zou moeten zijn wat gezondheidszorg betreft. Het onderzoek is prettig, totaal niet belastend. Ik ben nog in afwachting van de uitslag, indien nodig word ik doorverwezen.

Jolanda
Etten-Leur
31 juli 2017

Aanrader!

Pascale
Rosmalen
30 juli 2017

Absolute aanrader!

Johanna
Sint Maartensbrug
29 juli 2017

Aanrader!

Jessica
Utrecht
29 juli 2017

De locatie is erg fijn. Goed te bereiken qua ov en hartelijk ontvangst.
Het onderzoek was ook erg prettig. Ik krijg het gevoel serieus genomen te worden. Naast onderzoek krijg je ook aanvullende tips mee, op het gebied van voeding en suppletie.

Lidewij
Wageningen
28 juli 2017

Fijne echte aandacht voor persoonlijke situatie.
Fijn om met mijn (voor)naam ontvangen te worden...

Anja
Schoonhoven
28 juli 2017
Angelique
Volendam
23 juli 2017

Aanrader!

Frea
Castricum
22 juli 2017

Ik ben erg tevreden dat Birgitte met mij de medicatie en voedings-supplementen besprak en me daarbij adviseerde.

Ria
IJsselstein
22 juli 2017

Zeer prettige en pijnloos.
Voldoende tijd om vragen te stellen.
Zeker doen. Een echte aanrader.
Het is een fantastische plek. Dichtbij de snelweg en uitstekende parkeermogelijkheden.

Marianne
Winterswijk
21 juli 2017

Thermografie- Amsterdam kan ik iedereen aanraden. Het is ook erg deskundig en rustig uitgelegd.
Was helemaal goed.

Janet
Zwolle
21 juli 2017

Naast de thermografie heb ik voor een aantal aanvullende test kunnen kiezer.
Heel fijn om op deze manier een totaalplaatje te krijgen.
Tip. De ontvangst iets persoonlijker.

Cornelia
Oostzaan
20 juli 2017

Aanrader.

Astrid
ZOETERMEER
20 juli 2017

Aanbeveling!

Hilda
Vooronder
20 juli 2017

Uitleg is duidelijk en uitgebreid ook veel info over andere zaken zoals bijvoorbeeld welke vitamine supplementen zijn specifiek m.b.t. jouw gezondheid goed om aan te schaffen.

Corina
Steenbergen
20 juli 2017
Joke
Horn
19 juli 2017

Een aanbeveling.

Marlies
Amsterdam
17 juli 2017

Ik voel me op mijn gemak wanneer ik voor de afspraak kom, goed uitgelegd. De nieuwe locatie is heel prettig, warm, fijn. Ik heb meerdere keren in mijn omgeving thermografie aangeraden en het stuk uit Medisch Dossier van een aantal jaren laten lezen.

Natasza
Apeldoorn
16 juli 2017

Birgitte is heel attent en zij legt alles goed uit. Wel moet een vrouw openstaan voor een alternatieve methode.
De thermografische methode is pijnloos. De foto's van borsten worden door een specialist bestudeerd en beoordeeld.
100 % garantie geeft geen enkel onderzoek. Alleen biopsie.

Ik ben blij dat ik de thermografie heb ontdekt!

Ellen
Delfgauw
16 juli 2017

Mooi, overzichtelijk en non invasief onderzoek met respect voor de borsten.

Liane
Enschede
15 juli 2017

Prettige benadering, duidelijke uitleg bij alles wat gedaan word, er word de tijd voor je genomen.

Nu op de nieuwe plek is er meer ruimte voor wachtenden en parkeerruimte voor de deur, prima!

Carla
Castricum
15 juli 2017

Bij een vervelende ervaring is thermografie een echte aanrader!

Martie
Zandvoort
14 juli 2017

Ik vind het zeker heel belangrijk. Er is nog weinig over bekend en het zou mooi zijn als vrouwen weten dat het bestaat. Een proces waar je zelf de hoofdpersoon bent en waar je volledig wordt begeleid.

Christa
Breda
12 juli 2017

Een vrouwvriendelijke manier van borstonderzoek.
Leuk om aanvullende testen te kunnen doen.

Gine
Rijswijk
12 juli 2017

Prettige holistische benadering met veel informatie die elders niet altijd even gangbaar is.

Wilma
RIJSWIJK NB
12 juli 2017
Bos. G
Schiedam
12 juli 2017
Nelleke
Doorn
12 juli 2017

Het geld zeker waard.

Willy
Schoonhoven
10 juli 2017

In een rustige sfeer wordt je ontvangen door Birgitte Brouwer. Er is tijd voor je. Een rustig gesprek en daarna worden de foto's genomen. Totaal niet belastend. Geen straling door je heen.
Na 7 werkdagen volgt de uitslag. Een aanrader!

Bernadette
Nieuw Vennep
9 juli 2017

Aanrader.

Catja
Halfweg
8 juli 2017

Ik ben zeer tevreden over Thermografie Amsterdam.
Vriendelijke duidelijke begeleiding/uitleg. Meer dan een thermografie alleen!
Er wordt naar het algemene plaatje gekeken.
Extra adviezen.
En de mogelijkheid voor diverse extra onderzoeken/controles, erg fijn!

Helene
ROOSENDAAL
8 juli 2017

Aanrader!

Mariska
Waardenburg
8 juli 2017

Kundig advies op orthomoleculair gebied. Birgitte ziet het grote plaatje. Fijne rustige manier van praten en uitleggen. Bedankt, ik kan weer verder op mijn pad.

Amal
Hoofddorp
8 juli 2017
Marian
Purmerend
7 juli 2017

Vriendelijk, persoonlijk en niet-belastend consult. Er wordt goede informatie gegeven en er wordt tijd aan je besteed.

Ina
Zandvoort
7 juli 2017
Winni
Harlingen
5 juli 2017
Nicole
Nederweert
1 juli 2017
Saskia
Den Bosch
28 juni 2017

Zojuist weer bij Birgitte geweest voor de jaarlijkse controle. Altijd weer veel persoonlijke aandacht. Veel nuttige informatie die Birgitte je meegeeft. Echt een aanrader.

Annemieke
Roerade
28 juni 2017

Fijne afspraak gehad met veel informatie.

Irene
Drachten
8 juni 2017

Fijn dat er tips en adviezen worden gegeven betreffende gezondheid I.v.m borstgezondheid!
Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen om jaarlijks een thermografie te laten doen. Het geeft mij het gevoel dat ik zelf de verantwoording voor mijn lichaam voor een deel kan nemen en dat is fijn!

Ingrid
Rolde
8 juni 2017

Voelt goed! Birgitte is ter zake kundig, ze legt veel uit en straalt gedrevenheid voor haar vak uit.
Ik vind persoonlijk de locatie in Gorredijk erg rommelig. Dat doet voor mij de professionele uitstraling van Birgitte te kort.

Ankie
Ten Boer
8 juni 2017
Hilga
Zuidlaren
8 juni 2017
Karin
Groningen
8 juni 2017

Er is een hoge mate van perfectie in het organiseren van en tijdens het bezoek aan Brigitte. Ik heb geen aanvullende wensen.

Fenna
Kloosterburen
8 juni 2017

Ik ben erg tevreden, duidelijkheid, extra informatie, de zorgvuldigheid!
Regelmatige controle van je bosten is belangrijk, daarnaast is thermografie een pijnloze methode om eventuele afwijkingen op te sporen.
Ik ben blij dat ik hier gebruik van kan maken ,

Akke
Meppel
7 juni 2017