Loading...
Testimonials – Wat andere vrouwen zeggen 2018-03-30T21:34:21+00:00


Gemiddeld  4.8
 op een totaal van 245 beoordelingen
5 Stars
 
198
4 Stars
 
44
3 Stars
 
3
2 Stars
 
0
1 Star
 
0

Annette
AMSTERERDAM
20 april 2018

Wat ben ik blij 🙂 met de behaalde resultaten.

Heb totaal geen klachten meer.

Tot volgend jaar!

THANKS.

20 april 2018

Dank!!!!
Wat heb ik lang gezocht naar iemand zoals jij Birgitte.
Ik heb meer en duidelijke gekregen dan in jaren bij mijn orthomoleculair arts. Vooral over de interacties.
Ik weet nu wat ik kan doen.
Geen nonsens geen zweverigheid.
Duidelijke taal.

Corrie Wouters
Uithoorn
13 april 2018

Ik vind dit een fijne methode van borst onder zoek.
En er word goed naar je geluisterd.
En veel uitgelegd.

Nelly
Noordwijk
12 april 2018

Om persoonlijke redenen heb ik gekozen voor preventief thermografisch borstonderzoek.
Ik heb ervoor gekozen om middels deze methode mij borsten jaarlijks preventief te laten checken.
Birgitte geeft een ontzettend goede uitleg als je voor de eerste keer komt en ook bij de vervolgafspraken krijg je een heel goede uitleg over het rapport en de foto's.
Je krijgt antwoord op al je vragen en je krijgt van Birgitte ook nog veel tips die betrekking hebben op je borsten of op je gezondheid in het algemeen.
Ze neemt alle tijd voor je; en dat voelt goed.

Sonja Verberne
Abbekerk
12 april 2018


Bij thermografie Amsterdam voel ik me echt in goede handen.
Aanvullende informatie die gegeven wordt door Birgitte maakt dat ik ook procesmatig inzicht heb.
Plus dat een regelmatige check up maakt dat de angst voor borstkanker verdwijnt en dat ik gericht mijn gezondheid kan ondersteunen.
Ik vind het een aanrader voor elke vrouw.

 

Sylvia
Amsterdam
30 maart 2018

Ik vind het een fijne 'back-up' voor de andere manieren om mijn borsten jaarlijks te laten controleren. De afspraak gaat snel, de foto's zijn snel gemaakt -geen pijn of ongemakkelijk gevoel zoals bij andere borstonderzoeken- en ook de uitslag volgt al na een week.

Astrid
Hilversum
28 maart 2018

Voor de 1 e x bij Birgitte geweest, hartelijk ontvangen, goed bereikbaar. Alles goed uitgelegd..

Sylvia
Amstelveen
23 maart 2018

Een volkomen pijnloze, contactloze methode, die naast de bekende, bestaande methoden mijns inziens een belangrijke om tijdig mogelijke afwijkingen te constateren.

Betty
Akersloot
23 maart 2018

Duidelijk uitleg, prettige benadering, veel extra, nuttige informatie over gezond leven en supplementen.

Veronica
Zoetermeer
23 maart 2018

Birgitte is een expert in hormonen, heeft passie voor borstgezondheid en overziet het grote plaatje.
Fijn dat ze ook gelijk mijn Vitamine D heeft geprikt. Wist niet dat dit zo BELANGRIJK was.
Ik zou iedereen adviseren om naar Birgitte te gaan.
TOP locatie!!! Thanks. Alles TOP 🙂

Mieke
Den Bosch
23 maart 2018

Ik vind het een fijn gevoel om op regelmatige basis een thermogram te laten maken. Je kunt al in een vroeg stadium zien of er iets niet helemaal goed gaat in je lichaam en dan de passende actie ondernemen.

Sandra
Gronsveld
23 maart 2018

Voor mij betekent de thermografie een "extra" zekerheid om te checken of de borstkanker niet terug is gekomen, ik vind het fijn dat veranderingen in het borstweefsel al in een vroeg stadium kunnen worden opgemerkt.

Marianne
Driehuis
16 maart 2018

Thermografie is pijnloos. Het leert mij anders te kijken naar mijn lichaam. Al heel wat jaren een kritische kijk op en steeds minder vertrouwen in onze reguliere medische wetenschap. Op advies van Birgitte 2 jaar geleden begonnen met voor mij geschikte voedingssupplementen, met als gevolg beter in mijn vel en veel meer rust in mijn hoofd.

Mariska
Portugal
14 maart 2018

Ik kom nu alweer een aantal jaren bij Birgitte voor de jaarlijkse controle. Naast dat ik thermografie een pijnloze aanvullende methode vind op borstonderzoek, ben ik heel tevreden over de zeer persoonlijke benadering van Birgitte. Je kunt met alle vragen op gezondheidsgebied bij haar terecht.

Saskia
Heemskerk
14 maart 2018

Voor mij werkt een mammografie niet, met mijn kleine borsten is het een beproeving die gewoon niet goed voelt, op een dusdanige manier dat ik denk dat het mijn borsten eerder kapot maakt, 3 maanden na een mammo nog naar de huisarts vanwege pijn, dat voelde voor mij verkeerd. En je wilt ook niet helemaal niets doen, vandaar dat ik na lang zoeken op deze methode kwam, geeft ook geen 100 procent zekerheid, maar dat doet een mammo ook niet, voor mij is een thermografie voldoende voor mijn gemoedsrust en ik zal geen controle missen.

Maud de Jager
Den Haag
14 maart 2018

Allereerst het feit, dat de borsten niet als pannenkoeken plat gedrukt worden, wat een pijnlijke ervaring was.
Het veel prettiger en pijnloze onderzoek bij de thermografie, de metingen die er aanvullend plaats kunnen vinden.
De zorgvuldige toelichting, uitleg en informatie, supplementen en voeding.
De makkelijke bereikbaarheid en de parkeerruimte voor de deur.
En bovenal de zakelijke, deskundige maar zeer invoelende & vriendelijke persoon die Birgitte zelf is.

Margreet
Veenendaal
13 maart 2018

Duidelijke uitleg.
Veel verstand van zaken.
Prettige gesprekken er wordt alle tijd genomen.

Marian
Almere
13 maart 2018

Ik ben erg enthousiast over het preventief kunnen waarnemen van de processen in je borsten, zodat je een kans hebt de ziektes/kanker aan de borsten voor kunt zijn.

Nike
Amsterdam
13 maart 2018

Thermografie zie ik als een goede check-up voor gezondheid van de borst en informatie over de gezondheid van de mond (Parodontitis screening).

Ina
Gooi
13 maart 2018

Thermografie een prettige, vrouwvriendelijke manier om je borsten en veranderingen in je borsten te laten checken.